tirsdag 14. april 2009

Arab Bahari's Baytor Abdullah

Chivas, min franske sletthårssaluki, som kom til meg i juni 2007, 1 år gammel. Jeg eier han sammen med Evy Fredhjem, kennel Biscotti. Han er født 29. mai 2006.

Chivas BIS-Junior, salukispesialen 2007

Han fant seg fort til rette i flokken, selv om han ikke var vant til små, spinnville og oppmerksomhetskrevende italienere ;)

Chivas, SKK int Växjö, november 2007

Han ble stilt ut noen få ganger som junior og unghund, uten stort hell. Det var nok en kombinasjon av dårlig handling (det blir bedre, men jeg har enda langt igjen) og en tenåringsgutt som trengte mer tid.
Chivas vet å gjøre livet behagelig - han elsker å ligge på rygg i sofaen, med beina oppetter sofaryggen. Da er livet godt! Hundesenger er ikke lengre så mye i bruk, nå når vi har stor hjørnesofa ;)
foto: Jan-Erik Sandbæk

Er det noe Chivas virkelig kan, så er det å løpe! Han startet 3 prøver i 2008, og endte opp som beste hannhund på alle 3! Han sprang seg til 3 cert (2 norske og 1 svensk) og 2 cacil (i Norge og Sverige). Vi gleder oss til årets sesong, og håper på championater!


Chivas på Salukispesialen, august 2008, foto Evy Fredhjem

Etter å ha vokst seg litt til, har Chivas gjort det bra på utstilling i 2009. Han ble BIR med cert for Gunnar Nymann på utstillingen til Ølen Etne og Vindafjord hundeklubb i februar, og 1. mars ble han BIM for Petr Rehanek på Nord-Hordaland Hundeklubbs utstilling i Manger. Så plutselig står han for championat!
Chivas 2 år og 10 måneder, mars-09, foto Evy Fredhjem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar